Tante Grøn

Haveblog med tips og tricks til din have

Blog

Hold store fester i din have

Er du glad for at holde store fester, men er du ikke meget for at skulle have så mange mennesker inden for, eller har du bare ikke pladsen til det, kan det være en oplagt mulighed for dig at gøre brug af din have, hvis du har en have med rigeligt plads. Har du fx en større græsplæne i din have, kan du meget let anvende den som basis for en god fest.

Sæt et telt op hvis du har brug for det

Vil du gerne være sikker på, at I kan sidde i tørvejr, og har du planer om, at I skal sidde der i flere timer, kan det være en mulighed for dig at finde et godt festtelt, som du kan sætte op i haven. Du kan finde dem i alle størrelser og former, så du kan med garanti også finde et telt, der passer rigtig godt ind i din have. Hvis du ikke har lyst til at købe et telt selv, kan det også være en mulighed for dig at leje det i stedet, så du bare skal betale for at bruge det i de dage, du vil.

Altid hyggeligt at holde grillfest

Det kan også være, at du bare skal holde en grillfest i din have. Har du en stor terrasse og en god grill, er det da oplagt at invitere familie eller venner på besøg til en hyggelig grillaften. Der er nu ikke noget som at mødes med familie eller venner over en omgang lækker grillmad, en kold øl eller et køligt glas hvidvin og snakke om løst og fast. Er det længe siden, du har holdt dig en god og stor grillfest, er det måske på tide at gøre det igen inden så længe.

Det er bare nemmere at være i haven

Der er nu bare noget nemt over at være i haven. Der er meget mere plads omkring jer, når I skal være ude i haven i stedet for at være indendørs. Det er jo også derfor, det er meget nemmere at sende ungerne ud i haven for at lege, i stedet for at de skal larme indenfor. Så vil du gerne gøre det nemmere for dig selv at holde en god fest, er det jo oplagt at gøre brug af din have. Så kan du jo selv bestemme, om du skal have telt, eller om I bare skal sidde i det fri.

Find din julelysholder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.