Tante Grøn

Haveblog med tips og tricks til din have

Have

Din kaffe kan nemt nydes i haven

Hvis du endnu ikke har gjort det til en vane, er det da oplagt at komme i gang med at nyde din kaffe i haven hver eneste dag. Det er altså en sand fornøjelse.

Du kan fx vælge at nyde den under dit kirsebærtræ, hvis du har sådan et.

En god kop kaffe smager 10% bedre i haven

Selvom det ikke som sådan ændrer på selve kaffen at drikke den i haven, gør det altså bare noget ved smagsoplevelsen at nyde den ude i det fri.

Derfor kan du være sikker på, at det lige får din kaffe til at smage dét bedre, hvis du vælger at tage den med dig ud i din have for at drikke den hver eneste dag. Når du nu har din egen have, er det jo værd at udnytte.

Find billige kapsler til Dolce Gusto her.

Indret en hyggekrog

Har du endnu ikke sådan en, kan du jo også vælge at indrette din helt egen hyggekrog i haven. Her kan du fx vælge at sætte et par stole og et lille bord, som du kan sætte din kaffe på hver morgen.

Enhver have har fortjent at have sin egen lille hyggekrog, hvor du kan søge hen, når du bare gerne lige vil sidde i fred og ro og nyde dagens første, anden eller måske sidste kop kaffe. Du kan sikkert godt finde et sted i din have, der egner sig godt til at være hyggekrog.

Lav en bedre kop kaffe

Hvis du gerne vil forkæle dig selv, kan det være en god idé at lære at lave en god kop kaffe derhjemme. Det kan du blandt andet gøre ved at købe en god kaffemaskine, som kan lave lige netop den type kaffe, du er mest til.

Der findes jo mange maskiner på markedet, og der er mange af dem, der kan lave en bedre kop kaffe end eksempelvis filterkaffe, som du måske har været vant til at drikke i mange år. Og det er ikke meget sværere at lave kaffe på en god kaffemaskine. Kaffen bliver bare bedre af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.