Tante Grøn

Haveblog med tips og tricks til din have

Have

Del dine egne havetips på nettet

Er du glad for at arbejde i din have, og vil du gerne hjælpe andre med deres havearbejde, kan det være, at du skal i gang med at dele ud af dine havetips på nettet. Det kan du gøre på mange forskellige måder. Her kommer vi ind på et par af dem.

Har du problemer med flåter og tæger i din have, så læs mere om flåter og skovflåter her.

Lav din egen haveblog

Er du glad for at skrive, er det nok en blog, der vil være det rette medie for dig. Her kan du skrive dybt og bredt om din store passion for din have.

Der er også god plads til at lægge billeder ind af haven, så du kan vise dine læsere, hvordan din have ser ud, og bedre forklare hvad du fx har lavet.

Del inspirerende billeder på Instagram

Hvis du ikke er glad for at sidde og skrive lange indlæg på en blog, er Instagram måske mere mediet for dig. Her er der ikke et krav om meget tekst, da du kan komme langt bare ved at lægge billeder og små, korte videoer op.

Der er rigtig mange haveinteresserede på Instagram, så du har nok gode chancer for at finde dig et publikum derinde, hvis du har mod på det. Det er meget nemt at komme i gang, og der er nok også gode chancer for, at du allerede har en Instagram profil.

Del tips og tricks i videoer på Youtube

Kan du godt lide at snakke meget om din have, bør du måske overveje at lave dig en Youtube kanal, hvor du kan optage videoer af din have og fortælle om det, du går og laver.

Det er meget nemt at komme i gang med at lave videoer på Youtube, og du kan sagtens starte ud med at bruge kameraet i din mobil, hvis du ikke har et rigtig videokamera. Det er der mange skabere på Youtube, der gør brug af, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan bruge kameraet, der allerede sidder i din mobiltelefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.