Tante Grøn

Haveblog med tips og tricks til din have

Have

Få dækning i haven

Det er dejligt at gå i haven. Det er ren terapi at sætte hænderne i jorden og at opleve planternes vækst.

Når du tilbringer tid i din have, kan det godt være, at du glemmer tiden. Du bliver grebet af roen og arbejdet. Du kan ende med at være i haven i mange timer. Det er fint, hvis du ikke har nogen planer. Det kan være upraktisk, hvis der er nogen, der prøver at få fat på dig.

Tag mobilen med i haven

I dag har de fleste heldigvis en mobiltelefon, og den kan du tage med i haven. Så kan dine nærmeste godt få fat i dig, selvom du er optaget af udplantning og kompostering.

Tager du mobilen med ud, skal du sikre dig, at du også har dækning i din have, at din mobil kan finde et mobilnetværk. Langt ude på landet kan det nogle steder være et problem.

Du kan tjekke hos mange udbydere, hvor de dækker. Fx kan du finde ud af, hvor der er OK mobil netværksdækning. Du kan finde ud af, om der er dækning der, hvor du bor.

Vær til at få fat på

Du har måske dage, hvor du bare vil væk fra det hele og koncentrere dig om dit havearbejde. Det er helt okay. Men nogle gange når du går i haven, vil du sikkert gerne have, at man kan få fat på dig. Har du en stor have, kan du have en mobil med. Den nytter ikke så meget, hvis den ikke kan fange et mobilnetværk, så det må du også lige sikre dig.

Er du til at få fat på, går du ikke glip af noget. Kommer der besøg, kan de bare ringe dig op. Går din gravide datter i fødsel, kan hun eller hendes mand ringe til dig og fortælle det.

Når du har mobilen med i haven, har du også mulighed for selv at ringe til nogen. Skulle der ske dog noget, så kan du ringe efter hjælpe. Så sørg for at sikre dig, at du har dækning.

Få dækning i haven
Få dækning i haven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.