Tante Grøn

Haveblog med tips og tricks til din have

Køkkenudstyr

God mad behøver ikke at være dyrt at lave

Savner du at have mulighed for at lave noget lidt mere spændende mad i køkkenet, og tænker du, at det primært er på grund af økonomien, at det ikke kan lade sig gøre, tager du faktisk fejl.

For det behøver ikke at være dyrt at lave god mad i køkkenet. Ofte handler det bare om snilde, kreativitet og at have et godt øje for gode tilbud på kød, grøntsager og andre ingredienser.

Find de rette opskrifter

Du kan til at starte med begynde at lede efter nye opskrifter, som du kan kaste dig ud i at lave. Der findes et hav af hjemmesider på nettet, hvor du kan finde tusindvis og atter tusindvis af forskellige opskrifter, du frit kan lade dig inspirere af.

Alt for mange af os har det med at rode rundt i de samme 10-20 opskrifter, og så er det jo klart, at maden bliver lidt ensformig engang imellem. Det gør ikke noget at søge inspiration efter nogle nye og spændende retter engang imellem. Det gør det meget nemmere at lave nye retter.

Køb ind på tilbud

Når du skal have fat i råvarer og ingredienser til dine nye retter, kan det også være en rigtig god idé at kigge efter tilbud. Det kan især være på de dyrere ingredienser som eks. kød, hvor der kan være mange penge at spare ved at ramme de rette tilbud.

Har du brug for hjælp til at få madbudgettet til at hænge sammen, så lån penge uden kreditvurdering her. Det er nemt og enkelt, og du kan få pengene sat direkte ind på din bankkonto i løbet af bare et øjeblik, så du har lidt mere at handle ind for.

Lave store portioner af gangen

Du kan også spare penge på dine indkøb ved at lave store portioner af gangen. På den måde skal du ikke handle ind nær så mange gange, da du kan lave tre, fire eller fem gange de portioner, du normalt laver, så der er noget at fryse ned af.

I stedet for at finde på en ny ret, du så skal handle ind til, kan du altid bare tage endnu en portion op af fryseren, som den dag ikke har kostet dig en krone. Det er en smart måde at få meget ud af sine penge på, uden at gå ned på kvaliteten af mad.

Vær ikke bange for at prøve noget kreativt i køkkenet

Og så må du aldrig være bange for at kaste dig ud i at prøve at lave noget nyt i køkkenet. Stopper du med at lade dig inspirere og prøve nye opskrifter, er det klart, at det bliver det samme trivielle aftensmad dag ud og dag ind.

Kast dig over nogle nye retter, prøv at lave mad fra andre verdensdele eller overrask familien med en ret, I aldrig har fået før. Der er jo ingen grænser for retter, du kan lave i køkkenet. Og kan du ikke selv finde på noget, kan nettet altid være behjælpelig med inspiration.

God mad behøver ikke at være dyrt at lave
God mad behøver ikke at være dyrt at lave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.