Tante Grøn

Haveblog med tips og tricks til din have

Have

Havearbejde er god motion

Vil du gerne i gang med at få noget mere motion, men gider du ikke at betale for at gå i et træningscenter, kan det være en rigtig god idé at tage arbejdshandskerne på og gå i haven.

Havearbejde er en sund og ofte gratis kilde til motion, og der er altid noget, du kan lave i haven.

Spar pengene til fitnesscenteret

Først og fremmest er der jo et økonomisk kig på denne løsning. Du sparer nemlig et par hundrede kroner hver måned, som du kan bruge på noget andet i stedet for at give dem til et fitnesscenter, som du alligevel ikke kommer i.

Det er jo ikke gratis at gå i fitness, men det er det til gengæld at gå i haven med opsmøgede ærmer. Det kræver naturligvis, at du har en have, men har du det, er der næsten ingen grænser for, hvor meget du kan lave i den.

Nyd frisk luft og høst selv gevinsten af dit arbejde i haven

Når du arbejder i din have, kan du også glæde dig over, at du får så meget frisk luft, samtidig med at du arbejder. Det er især skønt på de dage, hvor der er masser af sol.

Derudover kan du jo også glæde dig over, at du rent faktisk får lavet en masse arbejde i din have, som du kan nyde gevinsten af på et senere tidspunkt. Du får lavet en masse arbejde, samtidig med at du får din motion. Det er en ren win win situation.

Giv dig selv en velfortjent pause

Det er dog også vigtigt, at du husker at få restitueret og slappet af i ny og næ. Du kan eksempelvis forkæle dig selv med en tur på Great Northern spa, hvor du kan komme helt ned i gear og samle kræfter til den kommende uges arbejde.

Du kan måske også bare nyde at sove længe, spise en god frokost eller hvordan du nu ellers ønsker at forkæle dig selv oven på en lang og hård dags arbejde. Husk at gøre lidt for dig selv, hvis du knokler meget. Og det er uanset, om det er i haven eller i et træningscenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.